We duimen voor een warm en zalig Kerst-en Nieuwjaarsgebeuren !
Een toefje crunch, een lichte mousse, een gedroogde vrucht, maar vooral een gerecht met de huisbereide streekgroentjes boordevol intense SMAKEN, afgewerkte lekkerste sausen en vis- en vleesdelicatessen van apero tot hoofdgerecht!
Dat is wat wij aanbieden op jullie eigen bord met KERST en NIEUW!
MENU ” zalig kerstgebeuren”
Wij bieden jullie onze keuze aan met uitgelezen gerechten en smaakvolle afwerking in take-away formule !
Deze formule is uniek met eerlijke streekproducten en zorgt ervoor dat de catering van jullie feest hemels en zalig eenvoudig verloopt bij jullie thuis!
KERSTMENU “ongekunsteld lekker” met bites, food en sweet
Bites “to share”: apero-plank no nonsens op maat van 4 / 5 personen 20€ pp.
- 3 x dipsausjes met huisgebakken flat bread , Italiaanse stokjes en gezonde staafjes
- compositie met huisgerookte zalm en hangop van yoghurt op gebakken pumpernickel
- olijfjes,kaasjes, huisbereide kaaskoekjes en preitaartjes
- rilette en fijne salami
- potje foie gras met briochebrood
of
bites for you
- vuisthapjes à 4€ pp
- langzaam gegaard kwartelboutje met andalousesaus 4€ pp
- compositie van huisgerookte zalm 3€ pp
- garnaalgerechtje 3€ pp
- minipastagerechtje 3€ pp
- kaassouflé 4€ pp
Voorgerecht:
- vispakketje met toefje vermicelli, coquilles, gekonfijte groentjes en sausje op basis van tapijtschelpen 20€ pp
- vitello tonnato met verse gekruide tonijn 22€
- zure aardappelmousse met grietfilet, wintervruchten en groen getint vissausje 22€ pp
Food:
- Gefarceerde kerstkalkoen (vanaf 4 personen) met kersttooi van verse airelles, witloofstronkjes, lichte mousse van aardpeer, appelschijfjes , huisbereide kroketjes en zijn roomsausje28€
- fazant(filet en bout vanaf 2 personen) met saus “au fine Champagne”, huisbereide kroketjes, witloofstronkjes, verse airelles , champignons of boschampignons(+5€) ,lichte mousse van aardpeer en winterse sla 30€
- wild eendje met gekonfijte boutjes, bigaradesaus, mousse van aardpeer met gedroogde , vergeten groentjes, beukezwam of boschampignons(+5€) en gebakken krieltje 28€
Sweet: 3 proevers op de kersttafel 12€ pp
- zoete taart
- triffle van wijnsinaasappelen
- duo van ananas en passievruchten met frisse limoensaus
Uiteraard zijn al jullie suggesties en wensen welkom!!!
- reserveer of laat je horen via mail kristienvdw@hotmail.com, berichtje, bel of whatsapp via 0474/202683
- alle gerechten zorgen voor een vlotte service in eigen keuken!! Daar staan wij voor garant staan klaar in de Handelsstraat 62 8800 te Roeselare vanaf 14u op zaterdag 24 december
-
betaalwijze: via overschrijving op BE80 2850 3522 5577 op naam Timmerman Vandenweghe Stefaan Kristien, payconiq of contant
Nog een fijne december !
De gerechten worden op zondag24 december afgehaald vanaf 14u in de Handelsstraat nr
62!
MENU VAN OUD NAAR NIEUW EN NIEUWJAAR 2023
bites: met royale hapjes en royale schalen 28€
- rammequin van risotto met boschampignons en coppa di parma
- Foie gras met kramiektoast
- Gekonfijte kwartelboutjes met huisbereide curryketchup
- Oesters
- Gamba’s met tartaar , crumble van quinoa en pittige tomatensalsa
- Ambachtelijk gerookte zalm met luchtige aardappelmousse , citroenboter en tuinkruiden
food
1. fazant(filet en bout) met sauce au fine Champagne, huisbereide kroketjes, mousse van aardpeer, witloofstronkjes, verse airelles , champignons of boschampignons(+5€) en sla met gestoofde rode ui 30€ pp
2. wilde eend met gekonfijte boutjes en bigaradesaus, mousse van aardpeer, vergeten groentjes, witloofje en gebakken krieltjes of kroketjes 28€ pp
3. Blanquette van varkenswangetjes met gerookte boter en macedoine van groentjes met zoetzure toets 24€ pp
4. Hazerug met intense saus en winterse pluksels met aardappeltjes naar keuze. 35€ pp
sweet 10€
- feestelijke ijsbol met ananas en passievruchten en frisse limoensaus
“Dit is ons vrijblijvend voorstel voor een vrolijke overgang van oud naar nieuw en voor nieuwjaar 2023!!!
“Hebben jullie keuzeproblemen of wensen, laat niet na de hulplijn te raadplegen 0474/202683!”
“Onze warme gare gerechten zijn gemakkelijk en onberispelijk op te warmen op 80°!
“We zorgen voor een duidelijke beschrijving van de werkwijze”
OP VRAAG KOMEN WIJ OP LOCATIE OM VOOR JULLIE GROEP VAN MINSTENS 25 PERSONEN OP JULLIE FEEST VAN OUD NAAR NIEUW TE KOKEN!
Reservaties:
“reserveer ten laatste op 26 december voor oud en nieuw!”
“reserveer via mail kristienvdw@hotmail.com, berichtje, bel of whatsapp via 0474/202683
De afhaalgerechten staan klaar in de Handelsstraat 62 8800 te Roeselare
Er kan enkel op 31 december afgehaald worden vanaf 14u in de namiddag
“We zorgen voor een duidelijke beschrijving van de werkwijze”
betaalwijze: via overschrijving op BE80 2850 3522 5577 op naam Timmerman Vandenweghe Stefaan Kristien, payconiq of contant
Nog een fijne december
Stefaan en Kristien