We duimen voor een warm en zalig Kerst-en Nieuwjaarsgebeuren !
“Een toefje crunch, een lichte mousse, een gedroogde vrucht, maar vooral een gerecht met de huisbereide streekgroentjes boordevol intense SMAKEN, afgewerkte lekkerste sausen en vis- en vleesdelicatessen van apero tot hoofdgerecht!
Dat is wat wij aanbieden op jullie eigen bord met KERST en NIEUW !”
KERSTMENU ” zalig kerstgebeuren”
Wij bieden jullie onze keuze aan met uitgelezen gerechten en smaakvolle afwerking in take-away formule !Deze formule is uniek met eerlijke streekproducten en zorgt ervoor dat de catering van jullie feest hemels en zalig eenvoudig verloopt bij jullie thuis!
KERSTMENU “ongekunsteld lekker” met hapjes, voorgerecht ,hoofdgerecht en dessert
hapjes: apero-plank no nonsens op maat van 4 / 5 personen à 20€ pp
- 3 x dipsausjes met huisgebakken flat bread , Italiaanse stokjes en gezonde staafjes
- olijfjes, kaasjes, huisbereide kaaskoekjes en preitaartjes
- rilette en fijne salami
- scampi met tartaarsaus
- Ibericoham
- potje foie gras met briochebrood
licht tussengerecht:
- vispakketje met toefje vermicelli, coquilles, gekonfijte groentjes en sausje op basis van tapijtschelpen 16€ pp
- compositie van zalm met tataki van groentjes in zoetzuresaus 14€ pp
- zure aardappelmousse met stukje witvis, wintervruchten en groen getint vissausje 18€ pp
hoofdgerecht:
- Gefarceerde kerstkalkoen (vanaf 4 personen) met kersttooi van verse airelles, witloofstronkjes, lichte mousse van aardpeer, appelschijfjes , huisbereide kroketjes en zijn roomsausje 30€ pp
- fazant(filet en bout vanaf 2 personen) met saus “au fine Champagne”, huisbereide kroketjes, witloofstronkjes, verse airelles , champignons of boschampignons(+5€) ,lichte mousse van aardpeer en winterse sla 30€ pp
- wildragout met fondsaus en winters warme groentjes en aardappels naar keus 28€ pp
dessert: 3 proevers op de kersttafel
- zoete taart
- triffle van wijnsinaasappelen
- duo van ananas en passievruchten met frisse limoensaus
Uiteraard zijn al jullie suggesties en wensen welkom!!!
Reservaties
- reserveer of laat je horen via mail kristienvdw@hotmail.com, berichtje, bel of whatsapp via 0474/202683 ten laatste op dinsdag 17 december
- alle gerechten zorgen voor een vlotte service in eigen keuken! Onze warme en gare gerechten zijn gemakkelijk en onberispelijk op te warmen in jullie oven.! Daar staan wij voor garant .
- De gerechten staan klaar in de Handelsstraat 62 8800 te Roeselare vanaf 14u op 24 december
- hebben jullie keuzeproblemen , vragen of wensen doe gerust beroep op onze hulplijn 0474/202683
- betaalwijze: via overschrijving op BE80 2850 3522 5577 op naam Timmerman Vandenweghe Stefaan Kristien, payconiq of contant
Nog een fijne december !
VAN OUD NAAR NIEUW 2025 ” royaal tafelen”
Wij bieden jullie onze keuze aan met uitgelezen gerechten en smaakvolle afwerking in take-away formule !Deze formule is uniek met eerlijke streekproducten en zorgt ervoor dat de catering van jullie feest hemels en zalig eenvoudig verloopt bij jullie thuis!
MENU VAN OUD NAAR NIEUW EN NIEUWJAAR 2025 met tafelhapjes, bordjes met royale proevers op de receptietafel, hoofdgerecht en dessert
tafelhapjes: 8€
- 3 soorten dipsausjes (humus, yoghurtsaus met snoeptomaat, crème brulée van tomaat) met Italiaanse koekjes
- huisbereide kaaskoekjes
- toast met krabsla/garnaalsla van het huis
royale hapjes en bordjes aan de receptietafel 24€
- Foie gras met kramiektoast
- Gekonfijte kwartelboutjes met huisbereide curryketchup
- Oesters
- Gamba’s met tartaar , crumble van quinoa en zoete tomaat
- Ambachtelijk gerookte zalm met krokante groentjes in zoetzure marinade
- Ibericoham met meloenballetjes en noot
hoofdgerecht
- fazant(filet en bout) met sauce au fine Champagne, huisbereide kroketjes, mousse van aardpeer, witloofstronkjes, verse airelles , champignons of boschampignons(+5€) en sla met gestoofde rode ui 30€ pp
- hertekalffilet met wintergroentjes en aardappeltjes naar keus 33€ pp
- Blanquette van varkenswangetjes met gerookte boter en macedoine van groentjes met zoetzure toets 26€ pp
- Hazerug met intense saus en winterse pluksels met aardappeltjes naar keuze. 35€ pp
sweet
- feestelijke ijsbol met ananas en passievruchten en frisse limoensaus
10€ pp
“Dit is ons vrijblijvend voorstel voor een vrolijke overgang van oud naar nieuw en voor nieuwjaar 2025!!!
OP VRAAG KOMEN WIJ OP LOCATIE OM VOOR JULLIE GROEP VAN MINSTENS 25 PERSONEN OP JULLIE FEEST VAN OUD NAAR NIEUW TE KOKEN!
Reservaties:
- Hebben jullie keuzeproblemen of wensen, laat niet na de hulplijn te raadplegen 0474/202683!
- Onze warme gare gerechten zijn gemakkelijk en onberispelijk op te warmen op 80°!
- We zorgen voor een duidelijke beschrijving van de werkwijze
- reserveer ten laatste op 26 december voor oud en nieuw!
- reserveer via mail kristienvdw@hotmail.com, berichtje, bel of whatsapp via 0474/202683
- De afhaalgerechten staan klaar in de Handelsstraat 62 8800 te Roeselare op 31 december vanaf 14u in de namiddag.
- betaalwijze: via overschrijving op BE80 2850 3522 5577 op naam Timmerman Vandenweghe Stefaan Kristien, payconiq of contant
Nog een fijne december
Stefaan en Kristien